Recensies van lezers


"Ik heb nog niet het hele boek doorgenomen maar wat ik heb gezien en gelezen vond ik erg leuk om te lezen. Toegankelijke tekst en veelomvattend. Het geeft een mooi beeld van de geologie van Nederland. Er zullen nog heel wat van verkocht worden, dat weet ik zeker."

Harrie


"Gefeliciteerd met je boek. Het is geweldig. 

Zo geweldig, dat ik er nog een bestel."

Sies


"Nogmaals hartelijk bedankt voor je boek.

Ik heb er al heel wat ingelezen en ik vind het heel duidelijk geschreven en geniet er enorm van."

Jules


"Wat een prachtig boek met een goede duidelijke en aantrekkelijke layout. Mijn complimenten aan beiden.

Er is heel veel zorg besteed aan alles. Zeker geschikt voor scholen want kinderen willen graag aantrekkelijk onderwijs. Hierdoor worden kinderen getriggerd om zo zelf op zoek te gaan om meer te weten te komen over het ontstaan/herkomst van voorwerpen beenderen /stenen / landschappen etc. Het is een boek waardoor kinderen niet alleen, maar ook mensen die meer willen weten over geologie, duidelijkheid krijgen waar je overblijfselen zou kunnen aantreffen maar vooral hoe ze eruit zien dus (herkenning)."

Ineke


"Wat een superfantastisch boek! Iedere bladzijde heerlijk om te lezen! Zo fijn om vanuit geologisch perspectief te lezen over een bereikbare, bekende omgeving, het maakt Nederland er zoveel interessanter door. Je hebt echt een fantastisch boek geschreven, bedankt! Ik denk dat door jouw boek veel nieuwe mensen geïnteresseerd zullen raken in geologie. Hoewel ik nog maar bij de ijstijden in hoofdstuk 4 ben, geniet ik van iedere bladzijde en wilde je dit al laten weten."

Henk


"Vandaag zag ik in het museum (GGM Velp) jouw boek en ik was zeer onder de indruk. Dus ik wil graag een exemplaar bestellen."

Marja


"Prachtig boek! Ik zal het tijdens de bijeenkomst van de fossielenwerkgroep aanbevelen."

Willem


"Hartelijk dank voor het boek "Op ontdekkingsreis in de geologie".
Ik vind het een erg mooi boek. Goed leesbaar voor een leek met een duidelijke opbouw. Veel over Nederland. Heel veel foto's.

En tips om op zoek te gaan. Het moet een ongelooflijk werk zijn geweest om het boek samen te stellen.
Mijn complimenten!"

Frits


"Het is een puik boek, dat voorziet in een vraag vanuit de markt. Dank u wel."

Astrid